Jaguars nieuwe XJ sedan

We wisten al dat de nieuwe Jaguar XJ een mengeling ging worden tussen Bentley en Maserati, zo niet, dan weet je het nu. De vormgeving wordt nu geschets en zo kan je je al een idee vormen van de nieuwe Jaguar Sedan. Rechtstreekse concurrentie dus voor de Porsche Panamera, Lamborghini Estoque, Mercedes CLS, Maserati Quattroporté en de Aston Martin Rapide.

Op technologisch vlak zou deze wagen een hoogstandje zijn dat Jaguar op een nog hoger niveau zal brengen. Alvast zéér heugelijk nieuws voor een Jaguarfanaat als mezelf. De huidige XJ die al snel als 'bompa' wordt beschouwd zal dus, uiteindelijk, vervangen worden door deze XJ sedan. De vormgeving zoals op de foto (boven) is niet bevestigd door Jaguar en ze wil daarover ook nog geen uitspraken doen.

 

Ik ben ervan overtuigd dat Jaguar, dat de laatste jaren met haar XK(R,S) en XF een nieuwe stempel heeft gedrukt, met deze XJ een sterk model op de markt zal brengen. In Detroit, volgende week, zal Jaguar nog de nieuwe XF-R, XJ, XK en XK-R voorstellen met de nieuwe V6 en V8 diesels.

via Channel4

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie