Advertorial: Nieuwe Škoda Octavia in beeld

De Škoda Octavia is verbeterd op meer dan 50 punten. De voorzijde van deze middenklasser heeft een nieuw design, met als belangrijke veranderingen de nieuw vormgegeven stoere koplampen, robuuste grille en bumper. Nieuw aan de achterzijde is het design van de achterlichten, maar ook de dynamische bumper met ingebouwde reflectoren. Op het gebied van interieur is er een nieuwe lijn met Škoda audio-en navigatiesystemen beschikbaar. Het stuurwiel, dashboard (met witte verlichting), airconditioning en decoratieve interieurpanelen in de deuren, alsmede de middenconsole hebben een nieuw design.

 

Uiteraard zijn er ook nieuwe bekledingssoorten beschikbaar voor alle uitvoeringen. Nieuwe meesturende xenon-verlichting zorgt voor actieve veiligheid, terwijl de passieve veiligheid verbeterd is dankzij de innovatieve anti-whiplash hoofdsteunen en het verbeterde ABS-systeem.

Innovatieve veranderingen zijn er ook te vinden onder de motorkap. Škoda komt met de gloednieuwe 1.4 TSI benzinemotor met 90kW/ 122pk en een energiezuinig B-label. Zowel de 1.4 TSI als de 1.8 TSI benzinemotor kunnen gecombineerd worden met de supersnel schakelende zeventraps DSG-automaat met dubbele koppeling.

Meer informatie vind je hier.

Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws