Audi A4 allroad gespot in het hoge noorden

De SUV markt heeft het momenteel enorm hard te verduren. Ik spreek hierbij niet de term 'crisis' uit, want daar heb ik het niet bepaald over. Ik heb het over het enorme slechte imago waar alle SUV's momenteel met zeulen. Maar, ondanks de grote kritieken, is en blijft de SUV een symbool voor welstand en luxe. Audi gaat het echter ergens anders zoeken, zij maken hun eigen markt, zodat ze niet betrokken worden in het slechte imago van de SUV's. De Audi A4 allroad zou de liefhebber van avontuurlijk rijden moeten kunnen plezieren.

In het hoge noorden, waar nu blijkbaar alles getest wordt, werd ook deze gespot. Met enkele donkere en soms onduidelijke foto's zijn we toch in staat een beeld te vormen van wat Audi verstaat onder 'allroad'. Deze A4 bouwt uiteraard op de techniek van de huidig rondrijdende A4, al wordt die aangepast door standaard vierwielaandrijving mee te krijgen, nieuwe mistlampen en andere luchtinlaten. Een sport reeks (s) van deze wagen komt er zeker niet, aldus Audi zelf. De A4 allroad wordt voorgesteld op het autosalon in Genève.
via autoweek
Reacties: 1 reactie

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Tom 18:08
afbeelding van Tom

Het slechte imago van SUV's is terecht, het blijft voor mij een teken van domheid en slechte smaak. Alles wordt trouwens al 30+ jaar in het hoge noorden getest , maar ook in het warme zuiden.

Wat is avontuurlijk rijden? En iemand moet mij nog altijd het nut van deze gedrochten uitleggen. Het is trouwens (hopelijk )logisch dat er geen sportreeks van komt , daar alle allroads altijd al met luchtvering geleverd zijn geweest, en ook mede doordat het geval hoger op zijn poten staat. allemaal anti sportieve eigenschappen.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws