Skoda heeft Superb Combi klaar voor Salon van Frankfurt

In een interview met de Duitse Skoda-baas, Alfred Rieck, wordt duidelijk dat Skoda wel degelijk een Superb Combi op de planning heeft staan. Meer nog, het Tsjechische merk zou deze als grote primeur willen voorstellen op het salon van Frankfurt in september. Tegen die tijd wil men bij Skoda ook de Yeti bij de dealers hebben staan. Men verwacht van de Superb Combi dat hij niet van de kant gaat toekijken als een kleine speler, maar dat hij dadelijk wat marktaandeel inpikt van de huidige spelers in het segment. Auto Zeitung maakt van de gelegenheid gebruik om wat visualisaties van mogelijke nieuwkomers mee te geven. Kijk hiervoor bij 'meer lezen'.

Aan de commercialisering van een hybride wagen, of een wagen op alternatieve energie wordt voorlopig nog niet gedacht. "Pas wanneer we de klant iets kunnen bijbrengen met een techniek die goed en wel op punt staat, zullen we deze op de markt brengen." VOlgens Rieck is het potentieel van de benzinemotor nog lang niet volledig benut en is er nog genoeg ruimte tot verbetering.

bron: AutoZeitung

Deze afgeleide van de VW SpaceUP zou er in 2011 al kunnen komen

Deze afgeleide van de VW SpaceUP zou er in 2011 al kunnen komen

Deze verre broer van de VW Touran zou voor 2012 gepland staan

Deze verre broer van de VW Touran zou voor 2012 gepland staan

Reacties: 2 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
190d 22:50
afbeelding van 190d

gaat verkopen

Mel 16:49
afbeelding van Mel

Dit moet wel een erggg ruime break worden. Lekker oldschool. Een buitenbeentje tussen de lifestyle breaks van tegenwoordig.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws