Ferrari & Volvo krijgen eigen gratis racespel

Het lijkt een trend voor automerken om hun nieuwe wagens aan te prijzen in virtuele race-games. Eerder kon je al de nieuwe Renault Mégane besturen in een pc-game en voor Gran Turismo 5 ontwikkelde Citroën speciaal de GT Concept. Nu heeft Volvo een eigen race-spel op stapel staan (zie verderop in dit artikel) en biedt Ferrai via haar vernieuwde website een gratis race-game aan. Het opzet is simpel, je downloadt en installeert het spel, stelt je favoriete 599 GTB Fiorano, 612 Scaglietti of 430 Scuderia samen en zet hem op een van de circuits. Wie test het uit en vertelt ons zijn bevindingen?

De Ferrari die je hebt samengesteld kan je onder My Ferrari opslaan, zodat je er ook later mee kan racen. Ook tegen echte tegenstanders racen via internet behoort tot de mogelijkheden in een volgende update. Het spel vind je

HIER (klikkie). Volvo kondigt ook een nieuw race-spel aan. De voorlopige titel is "Volvo - the game" en de release is gepland voor eind mei. Hoofdrolspeler in dit spel is de S60 concept, andere wagens zullen bekende racers uit de Volvo-geschiedenis zijn. Bedoeling van dit spel is om de S60 Concept bij een breed en gevarieerd publiek bekend te maken. Voor de ontwikkeling van het spel werkte Volvo samen met het eveneens Zweedse SimBin Development. Het spel zal drie moeilijkheidsgraden tellen en de scores van de spelers zullen op de website van Volvo verschijnen.

bron: Ferrari & Volvo

Reacties: 2 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
SeMTeX 15:39
afbeelding van SeMTeX

ferme schrijffout op de site van ferrari :p

Wim 18:05
afbeelding van Wim

S60 concept of ferrari, hmm

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws