Audi meest geliefde merk in België.

Voor diegenen die het nog steeds niet doorhadden, Audi is wel degelijk zeer goed bezig. Dat werd zopas nog maar eens bevestigd in de 'Robert le Plus Populaire'. Dit is een nationale merkencompititie waaruit jaarlijks het meest populaire merk wordt uitgeroepen. Dit jaar is dat dus, bij de auto's toch, het Duitse merk met de vier ringen. Audi neemt hierdoor de plaats van BMW in dat dus zijn topplaats moet afstaan. Verder staan in de lijst alleen maar Duitse merken. De derde en vierde plaats worden ingevuld door Volkswagen en Mercedes.

Alsof dat dit nog niet voldoende zou zijn is Audi daarenboven ook nog eens verkozen tot het meest populaire merk over alle merken heen.

De automerken die het minst goed scoren zijn Lada, Dacia en SSAngYoung.

De nationale merkencompetitie werd voor de vierde keer georganiseerd door reclamebureau LDV. Er namen 18.646 mensen aan deel. Zij brachten in maart online hun stem uit voor hun meest geliefde en minst favoriete merken. Het gaat daarbij enkel om de aantrekkelijkheid van de merk(nam)en, niet om het (commercieel) succes van het daaraan verbonden product.

via DS

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie