General Motors maakt doorstart

General Motors maakt nu officieel een doorstart. Dat wil zeggen dat het bedrijf niet langer rust op de faillissementbescherming. Bob/Robert Lutz zal ook in het bedrijf blijven als chairman, verantwoordelijk voor de creative elementen in de producten & klantenrelaties. In het Engels klinkt dat zo: *“Bob Lutz has agreed to join the new GM as vice chairman responsible for all creative elements of products and customer relationships.” * Dat gezond bedrijf komt dan in handen van de drie voornaamste aandeelhouders, waaronder de Amerikaanse overheid. De 'gezonde merken' die blijven zijn Buick, Cadillac, Chevrolet en GMC. Het nieuwe bedrijf moet dus verder bouwen op GM's sterkste fundamenten. Het nieuwe bedrijf zal zich, naar eigen zeggen, herpakken inzake bouwen van kwaliteitsvolle wagens en trucks.

 

via autoblog

General Motors maakt nu officieel een doorstart. Dat wil zeggen dat het bedrijf niet langer rust op de faillissementbescherming. Bob/Robert Lutz zal ook in het bedrijf blijven als chairman, verantwoordelijk voor de creative elementen in de producten & klantenrelaties. In het Engels klinkt dat zo:

*“Bob Lutz has agreed to join the new GM as vice chairman responsible for all creative elements of products and customer relationships.” * Dat gezond bedrijf komt dan in handen van de drie voornaamste aandeelhouders, waaronder de Amerikaanse overheid. De 'gezonde merken' die blijven zijn Buick, Cadillac, Chevrolet en GMC. Het nieuwe bedrijf moet dus verder bouwen op GM's sterkste fundamenten. Het nieuwe bedrijf zal zich, naar eigen zeggen, herpakken inzake bouwen van kwaliteitsvolle wagens en trucks.

 

via autoblog

Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws