Exclusiviteit met een hart: "Droomrit voor het leven"

Supercars, klassiekers en ander moois op vier wielen draait niet enkel rond snelheid en exclusiviteit, iets wat vaak verkeerd begrepen wordt. Het draait om de sensatie die een dergelijke wagen je kan bezorgen. Deze emotie delen met zieke kinderen is waar de droomrit voor het leven allemaal om draait. Even de problemen vergeten en een dagje op stap met een Ferrari Enzo, die kans is er voor een 50-tal Nederlandse kinderen op 12 september.

Een lovenswaardig initiatief waarbij een relatief kleine inspanning van de eigenaars en organisatoren deze kinderen een dag om nooit te vergeten kan bezorgen. Buiten de exclusieve wagens zijn er in het verleden meerdere extra activiteiten toegevoegd zoals bezoeken aan automotive evenementen en circuit bezoeken. Verder biedt het voor iedereen natuurlijk de mogelijkheid al dit exotisch en zeldzaam materiaal te gaan bekijken. Meer info vindt je op de site van de organisatie, namelijk Cars for charity.

Reacties: 2 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
pieter 13:10
afbeelding van pieter

Schitterend. Leuk dat de eigenaars van supercars zich ook eens op deze manier profileren. Doorsnee imago van die mannen is niet de meest cochere.

Tom 19:46
afbeelding van Tom

Fantastisch initiatief

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws