Polo GTD wordt in overweging genomen

Soms kan de voortdurende vraag leiden tot een daadwerkelijk aanbod. Een goed dat nog niet bestaat, kan omwille van die vraag geproduceerd worden om uiteindelijk aan de wensen van de consument te voldoen. Bij Volkswagen lijkt zulk een proces aan de gang. Daar overwegen ze de productie van een GTD-variant van hun net vernieuwde Polo. De vernieuwde Golf werd reeds voorzien van een GTD en GTI-variant, een sportievere variant met cijfers die toelaatbaar zijn inzake uitstoot en verbruik. Het is datzelfde pad dat VW wil belopen met haar Polo.

In verband met de GTD zeggen insiders het volgende: “We wouldn’t rule it out, it’s still early days for the new Polo. The diesel mix isn’t as strong in the supermini segment but should there be significant demand for it, we would consider it.”

De GTI zou er op haar beurt moeten komen in de lente volgend jaar. Die zou voorzien worden van het 1.4l turbogevoerd motorblok. De mini-suv, convertible- en estate-versie van de Polo zouden allemaal nog moeten volgen in diezelfde periode.

via autocar

 

Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws