Neiman Marcus Edition Jaguar XJL Editie

**Update: uitverkocht in 4 uur tijd - ***Naar aanleiding van het Neiman Marcus Christmas Book zal Jaguar voor de derde maal een special editie maken van één van haar modellen. Uiteraard werd er voor deze gelegenheid gekozen voor de XJ. Een prima manier om de nieuweling nog eens dik in de campagneverf te zetten. "Being a part of The Neiman Marcus Christmas Book is a spectacular way to launch the Jaguar XJ, one of the most anticipated new luxury cars in the market this year," zo zei Richard Beattie, Executive Vice President, Marketing & Sales, Jaguar. "Designed to attract the clientele of Neiman Marcus as well as automotive enthusiasts, the Neiman Marcus XJL Supercharged is unique and intelligent. It demonstrates our commitment to producing fast, beautiful cars that offer luxury, performance and first-rate quality*."

De aanpassingen van deze gelimiteerde editie ten aanzien van de standaard XJ zijn de Celestial Black metallic lak en 20inchers die 10 spaken tellen. Binnenin vinden we *butter-soft navy and ivory *leder terug met houten accenten. Uiteraard ligt er ook een plaatje in de middenconsole met het serienummer en met de hoeveelste jij rondrijdt van de amper 50 geproduceerde exemplaren. Onder de kap zit de 5.0l supercharged V8 die 510pk sterk is, gekoppeld aan een zestraps automatische versnellinsbak. Achter het stuur zijn ook de gekende shifters aanwezig die in leder werden afgewerkt.

Vanaf nu vrijdag kan je voor 71.000 euro jou exemplaar bestellen.

Update: Het nam slechts vier uur in beslag om de 50 stuks van deze Jaguar Marcus Edition Jaguar XJL te verkopen. Per uur betekent dat een omzet van 887.500 euro. Jaguar kan het nog steeds.

 

via wcf

Laatst gepubliceerd

Reacties (4)

Plaats een reactie
Wim 14:33
afbeelding van Wim

is wel wat lage prijs, volgens mij is deze toch zeker 100k+

pieter 14:38
afbeelding van pieter

Prijs is 105.000 dollar. Omgerekend is dat 70.000 euro.

audifiel 17:57
afbeelding van audifiel

is wel een redelijke spotprijs voor zo'n luxe wagen!

Anthony 15:38
afbeelding van Anthony

Is die prijs niet excl. VAT etc.?

Uw reactie