Chevrolet laat publiek naam van nieuwe kleur kiezen

Altijd al zelf een naam gegeven aan een kleur? Nooit de echte naam van de kleur willen gebruiken? Dan is dit misschien je kans om eindelijk eens een simpele naam voor een kleur te bedenken. Chevrolet gaat voor het vinden van een naam voor een nieuwe kleur ten rade bij het brede publiek. Officieel krijgt de kleur alvast de omschrijving "zilverkleur met smaragdgloed" mee, ikzelf zou het eenvoudig benoemen als 'gewoon grijs', al denk ik dat Chevrolet naar iets origineler en klinkender op zoek is.

“Wij willen consumenten betrekken bij het ontwikkelingsproces van de Chevy Volt en wij willen mensen de kans geven om deel uit te maken van ons programma,” zegt Maria Rohrer, director global Volt en global marketing operations van Chevrolet. “Wij zijn op zoek naar een naam die de innovatie en de geest van de Volt perfect weergeeft.” Deelname is enkel open voor inwoners van de USA, dus enkel via Uncle Sam of Aunt Maggie kan je je voorstel indienen. De winnaar van de wedstrijd wordt op het Salon van Los Angeles (volgende maand) bekendgemaakt. Die winnaar krijgt de kans om als één van de eerste gelukkigen in een Chevrolet Volt  te proefrijden.

De zilveren buitenkleur met smaragdgloed wordt uitsluitend beschikbaar voor de Chevy Volt. Andere Volt-kleuren zijn Black, Silver Ice Metallic, Cyber Gray Metallic, Crystal Red Metallic en het exclusieve White Diamond Tri-Coat.

Reacties: 2 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
ronald 16:19
afbeelding van ronald

Spijtig genoeg onbetaalbaar voor de doorsnee-automobilist !!+- 40000 euros !
Wel goede en veelbelovende techniek , en zeer zuinig !

Christophe 17:37
afbeelding van Christophe

Je bedoelt zeker "Chevrolet doet poging om Chevy Volt op grote schaal te adverteren". Heb een hekel aan dit soort shit, net als de auto.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws