Update: Imperia

Imperia

We wisten een tijdje geleden reeds te melden dat het Belgische autobedrijf Imperia geen last had van de mondiale crisis. Imperia heeft de afgelopen maanden hard doorgewerkt en heeft nu het eerste chassis af. De constructie voldoet aan de strenge veiligheidsnormen en wacht op de integratie van een aandrijving, ophanging, stuurinrichting en remsysteem.

De ingenieurs van Imperia hebben tevens voor een betere elektromotor gezorgd. Deze moet natuurlijk ook voor betere prestaties zorgen. Een leuk detail is dat de tests die ondergaan moeten worden, worden afgelegd in een Ford Escort MK1. De prestaties van de elektromotor in de Ford zijn volgens berichten al schitterend maar eens de elektromotor daadwerkelijk in de Imperia ligt, zou deze voor nog betere prestaties moeten zorgen aangezien de Imperia nog lichter is dan de Ford. Op dit moment zijn de ontwikkelingen aan het model nog volop bezig maar voor we het weten hebben we weer een Belgische creatie op de baan. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Reacties: 2 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Wim 21:45
afbeelding van Wim

zalig verhaal om te volgen, hopelijk komt er een echte productieversie

Nu nog een waardige opvolger 21:36
afbeelding van Nu nog een waardige opvolger

Nu nog een waardige opvolger voor de Minerva, binnenkort komt er toch een autofabriek leeg te staan in Antwerpen (Opel...)

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws