Autofans videotip: Frank Jacobs wordt gek van pratende Mini

Bij Autoweek hebben ze de Mini Camden op bezoek. Op één of andere vreemde manier vonden ze het bij Mini een goed idee de auto te laten spreken. En dat zelfs in 2 stemmen, het mannetje is de motor en het vrouwtje is de coach. We zagen al eerder een nutteloze optie op de Mini Cabrio, die heeft een aparte analoge meter om de dagen te meten wanneer je open rijdt.

Buiten de zielige stemmetjes heeft de Camden een nuttige geluidsinstallatie aan boord. Uiteraard zul je de sprekende Mini in de instellingen wel de mond kunnen snoeren, toch is het vreemd dat Mini daar geld in steekt.

 

Reacties: 7 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (7)

Plaats een reactie
yannick D 18:23
afbeelding van yannick D

omg da is echt de stoemsten brol ever?!?

SeMTeX 18:43
afbeelding van SeMTeX

haha, wie wil dat nu in z'n auto.
De stem van de GPS is al erg genoeg, laat staan dat er zoiets bijkomt

190d 19:07
afbeelding van 190d

mai, ik zou ook zwaar zot worden.

Tom 20:47
afbeelding van Tom

MINI , the marketinggadgetfag brand.

Olivier 22:07
afbeelding van Olivier

dat vraagt toch gewoon om verkeersagressie

STijN 22:15
afbeelding van STijN

Of je 't nu een leuke feature vind of net niet, welke een oetlul (momenteel een populair woord in NL) laat zich zo kennen tijdens een test met een vierwieler waar brand-value belangrijker is dan de mening van een leasingslet.
Uiteraard wil MINI zich onderscheiden van de rest, zeker nu Citroen (DS3), Audi (A1) etc komen aanzetten. Dat dit soort features het merk meer gehaat maakt bij de typische sjonnie die hem cadeau kreeg van z'n ouders, ziet men op de MINI marketingafdeling waarschijnlijk als een positief punt.

Mits die stem écht iets interessant te vertellen zou hebben (denk aan de AI op het niveau van KITT uit Knight Rider), ben ik daar hélemaal voor te vinden.
Niet voor het echte rijplezier, want dat mag best hardcore blijven. Maar wel voor de eentonige dagelijkse woon/werkverplaatsing.

190d 10:07
afbeelding van 190d

bwa, tegen eentonigheid voldoet de radio prima :)

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws