Corvette Z06 Carbon 2010

Corvette Z06 CarbonCorvette nam vijftig jaar geleden voor het eerst deel aan de 24 uur van Le Mans. Om dat te vieren brengen de Amerikanen een limited edition (500 stuks) van de Z06 uit. Z06 Carbon heet hij, en je kan al raden hoe hij er uit zal zien. Een pak carbon dus. Je krijgt Brembo carbon keramische remmen. Die schuilen achter 20 spaaks velgen met maatje 19 inch vooraan en 20 inch achteraan.

Kleur van je lak is beperkt toch een keuze van slechts twee kleuren. Inferno Orange of Supersonic Blue. Verder sieren carbon zijspiegelbehuizing, body gekleurde deuropeningen, spoiler, carbon motorkap en zwart gekleurde koplampen het exterieur. In Europa kan je ook nog opteren voor racebestickering.

Corvette Z06 Carbon

Binnenin wordt je genesteld in een leder interieur met blauwe of oranje stiksels, al naargelang je keuze van lak. Verder zijn je stuur, hoofdsteun en deurstijlen voorzien van de nodige badging. Voor je armsteun, versnellingspook, deurbekleding en stuurbekleding kozen ze bij Corvette voor suède.

Corvette Z06 Carbon

Reacties: 1 reactie

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
VisitorX 00:09
afbeelding van VisitorX

Deze wagen blijft maar verbazen, dit is er eentje die nooit lelijk en oud zal en kan worden...Iedere jongsdroom direct vervult!! :-)) Adembenemend mooi, en het is niet erg dat er maar beperkte lakkleuren zijn, in schijtkleur is deze wagen nog steeds pr8tig!!!!

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws