Is dit de Volvo C60?

Volvo gaf net een update aan de C70 Coupé-cabriolet, maar ook de gloednieuwe S60 blijkt een goeie basis te zijn voor een open variant. Vanop een dealerpresentatie komt dit beeld naar ons toegewaaid. De C70 gaat al een tijdje mee en eerlijk, de facelift verbergt de ouder wordende lijnen slechts deels.

Het metalen dak zou worden overgenomen op de nieuwe open Zweedse en de voorzijde blijft identiek aan de S60 berline. Achteraan zouden de lichten een kleine wijziging meekrijgen ten op zichte van de S60. Een introductie van de C60 komt pas in 2012, tegen dan zijn de dagen van de C70 dus geteld.

Is dit de Volvo C60?

Bron: WorldCarFans

Reacties: 3 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Alex 08:49
afbeelding van Alex

Het systeem van het dak lijkt op dat van de VW EOS. ik verwacht dus ook een groot glazen open dak.

Anonieme gebruiker 23:07
afbeelding van Anonieme gebruiker

Of hoe een photoshop een eigen leven gaat leiden.
Je maakt van een S60-prentje een photoshop tot een C70-achtig iets, je schrijft er een verhaaltje rond van een interne meeting bij Volvo, je post dat op het internet, en dan neemt iedereen dit over,
Beste Autofans-mensen: check uw bronnen en trap niet in deze kwakkel.

Pieter Aertgeerts 23:09
afbeelding van Pieter Aertgeerts

Doen we zeker niet. We stellen ons dan ook de vraag over de komst ervan (let op het vraagteken achter de titel). Photoshop kan tegenwoordig enorm misleiden! De autowereld is altijd een hoopje geruchten en veronderstellingen. Maar: een terechte opmerking en bedankt voor uw reactie.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws