Jaguar XF estate en crossover SUV op komst

Als de geruchten kloppen zal het niet al te lang meer duren vooraleer we concretere beelden gaan te zien krijgen van de allereerste Jaguar Crossover SUV.Adrian Hallmark, global brand director van het merk, zou dit volgens een bron bij Autocar bevestigd hebben. Naast een SUV zouden ook de gewone modellen in de toekomst (optioneel) voorzien worden van vierwiel aandrijving. Dit om beter te kunnen concurreren met de Duitse merken die één voor één over hun eigen 4WD systemen beschikken.

Het Jaguar gamma zal voorts ook worden aangevuld door een estate variant van de XF. Dit model is eveneens onmisbaar om te kunnen concurreren binnen een hoogst competitieve markt. In zijn verklaring sprak Hallmark over het feit dat Jaguar zich voor toekomstige modellen nog meer zal concentreren op het besparen van gewicht. Dat doet vermoeden dat het gebruik van lichtgewicht materialen als aluminium zal toenemen.

via Autocar

Reacties: 4 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (4)

Plaats een reactie
Pieter Aertgeerts 12:05
afbeelding van Pieter Aertgeerts

De XF estate komt er zeker, van de Crossover ben ik nog niet zo zeker.

Wim 14:11
afbeelding van Wim

ok, hoe cool is die oude rendering :)

Yannick Degroeve 15:52
afbeelding van Yannick Degroeve

ik hoop van niet... ik hoop eigenlijk dat ze een superluxe CSL achtige auto maken. geen xk categorie of XJ met 2 deuren.. gewoon iets helemaal nieuw.

Yvesw 18:16
afbeelding van Yvesw

@Wim: couldn't agree more! :)

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws