Render: Jaguar XKR-S Cabrio

In Portugal werden deze week de eerste kilometers verreden met de gloednieuwe XKR-S. Goed 550 pk en 680 Nm in een prachtig design met een onweerstaanbaar geluid laat weinigen koud, de knalblauwe kleur waarin hij werd voorgesteld is daarbij de ke-r-s op de taart. Jaguar maakt, volgens de geruchten, ook bekend een cabrio variant te zullen maken van de XKR-S. Niet veel later zou ook de XF een R-S variant krijgen, dat zou voor de eerste keer zijn. Van die hardcore Jaguar XKR-S Cabrio hebben enkele photoshoppers een eerste rendering gemaakt. Aan jullie het oordeel.

Jaguar XKR-S cabrio render

Laatst gepubliceerd

Reacties (6)

Plaats een reactie
Techno Patat 18:51
afbeelding van Techno Patat

why hello, your'e georgeos!!! waar wachten ze nog op? dit is werkelijk schitterend!!!

TdM 19:19
afbeelding van TdM

Ja dit ziet er idd heel goed uit :)

...

Kut.. Tis een render..

Yvesw 20:07
afbeelding van Yvesw

Hmmmm... I <3 Aston Martin overk.... EUH! Jaguar bedoel ik! I <3 Jaguar overkill....

Pieter Aertgeerts 20:10
afbeelding van Pieter Aertgeerts

@YvesW, ter verduidelijking. Toen deze generatie XK werd ontworpen, werd dat gedaan door dezelfde tekenaar als Aston Martin. Dus geen van beide pikte het design van de andere, het is gewoon van dezelfde hand. Aangezien beide merken toen onder Ford nog nauwer samenwerkten.

Yvesw 20:15
afbeelding van Yvesw

@Pieter: I kneuw :) En geloof me, ik bedoel het ook positief. Kan me niet inbeelden waarom je een Aston verkiest boven dit... Oké, het geluid van een Aston is nog net iets rauwer, maar dit durf je nog ergens parkeren (de gewone XK toch) een Aston daarentegen... Voor de rest is het allemaal tussen de oren...

Mesoerrie 17:36
afbeelding van Mesoerrie

Ganz Geil !!!

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws