Nieuwe BMW 1 reeks rijdt rond, meningen nog steeds dezelfde.

Het nieuwste speeltje van BMW is al gespot, ergens in het V.K. Onze vaste spotter van dienst zag hem geparkeerd staan, lekker vuil en anoniem. Misschien was de kersverse eigenaar ook teleurgesteld toen hij hem in ontvangst nam. De eerste reacties zijn dan ook niet mals: "i just puked" en "I think it's called Christine!?" zegt genoeg. Al is het misschien weer gewoon worden aan de vormen zoals we bij de vorige 6-reeks en de 5GT én de eerste Bangle 7-reeks moesten doen.

 

nieuwe bmw 1 reeks

bron: Tim aka Shmee150

Laatst gepubliceerd

Reacties (5)

Plaats een reactie
Techno Patat 17:02
afbeelding van Techno Patat

5gt ben ik nog steeds niet aan gewoon! bij de voorkant denk ik nog steeds: mja, valt mee! maar ik kan het niet helpen, ik moet dan denken aan die zijkant en de achterkant en spontaan springen er terug tranen in m'n ogen :'(!

Bij deze is dat nog erger! zo in het wild is een auto meestal mooier, maar hier is hij in het wild precies een X1 zonder plastic bumpers... echt een njet!

is Shmee150 jullie vaste spotter? want de filmpjes dat die gast maakt zijn ALTIJD om van te watertanden!

Yannick D 17:12
afbeelding van Yannick D

@ Techno Patat: Wij hebben al wat gepraat (lees: gemaild) en van hem toelating om al zijn spots te publiceren. Foto's en Video's zijn idd echt om van te watertanden. Rijke jongeman die overal naartoe gaat waar het de moeite is qua auto's... zelf heeft hij onderandere een witte mini countryman cooper S en een blauwe Aston martin vantage V8 volante... sympathieke kerel

Ponrow 18:16
afbeelding van Ponrow

Man the harpoons!

chuwie 23:33
afbeelding van chuwie

uuurgh..

Techno Patat 14:49
afbeelding van Techno Patat

lol @ ponrow :p!

@Yannick: NICE! want kheb al veel video's van die kerel gezien (foto's minder, die klinken meestal niet zo lekker ;)!) en iedere keer was het van oooh, waarom was ik daar niet :p!

Uw reactie