McLaren opent showroom in Brussel

Als autofan kan je vanaf heden je hartje gaan ophalen in Brussel. Daar opende vandaag de allereerste McLaren showroom in de Benelux. Naast andere luxe boutiques krijgt dus ook dit prestigieuze en beruchte sportwagenmerk een adres op de vermaarde Louizalaan (nr. 231-235)  in onze hoofdstad. Liefhebbers van supercars kunnen hier dus terecht om de MP4-12C in levende lijve te komen bewonderen. En wat misschien nog belangrijker is voor de echte racefanaten: ook McLarens Formule 1-wagen, de MP4-19 wordt er permanent tentoongesteld!

Over de hele wereld opent McLaren zo'n 35 showrooms. De flagship store is natuurlijk terug te vinden in de UK, alwaar het merk in Londen een prachtige dealership opende op een al even uitzonderlijk adres: One Hyde Park. Laat het ten slotte ook geen toeval zijn dat McLaren deze showroom opent nét voor de start van de Grote Prijs van Spa-Francorchamps. Het was op dit circuit dat het merk haar allereerste F1 overwinning boekte in 1968.

Nog leuk om weten is het feit dat McLaren Brussels een onderdeel uitmaakt van de Belgische Ginion Group, dewelke het merk verdeelt in de Benelux. Deze groep specialiseert zich in het verdelen van luxe en premium wagens en de verlening van de daarbij horende service. Naast McLaren verkoopt de Ginion Group dus ook nog BMW, MINI, Volvo, Ferrari en Maserati in de Brusselse regio. Daarenboven kan de groep zich ook nog eens de exclusieve invoerder noemen van Rolls Royce in België en het Groothertogdom Luxemburg.

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Techno Patat 16:41
afbeelding van Techno Patat

meh, had er nu nog een Mclaren F1 (LM) gestaan ging ik eens gaan zien, maar nu zal ik miss eens kijken als ik toevallig passeer (want wie moet er nu niet dagelijks in brussel zijn :)?)

Uw reactie