Wallpaper woensdag herfsteditie: Jaguar XF-R

Vandaag een wallpaper uit eigen stal. Het is herfst, we kunnen daarover zagen, maar voor ons fotografieliefhebbers brengt dit sombere seizoen oh zo mooie kleuren mee.  Het was even zoeken naar een mooie herfst-wallpaper, maar de XF-R shoot bracht de redding. Over de foto en fotograaf: De foto is van huisfotograaf Glenn Nuijens, Glenn in geen onbekende in het Belgische autofotografie wereldje...

Hij shoot met een Nikon D300 en heeft een heel arsenaal aan lenzen. Zijn persoonlijke website kan je hier bekijken. Deze foto is getrokken op de oprit van een kasteel in Schilde(bij Antwerpen). Leuke anekdote, het kasteel zelf was prachtig maar we mochten er geen foto's van nemen in zijn geheel. De eigenaar wilde er niet mee te koop lopen. Probeer het ook niet te zoeken, het chateau staat dankzij de lange oprit ver achterin zodat het nagenoeg onzichtbaar is vanuit de openbare weg. Over de wagen: deze 520 pk sterke Jag is één van onze favoriete (bloed)snelle sedans. Hij sprint in amper 4,9 seconden naar 100 km/u en heeft altijd power op overschot dankzij de 625 Nm aan koppel. Alles over de XF-R(mk1) in onze rijtest.

De shoot met de XF-R beschouwen we als één van onze beste ooit, we hebben er zelfs complimenten voor gekregen van Jaguar World (Engelse bodem).

1440x900
1680x1050
1920x1200

Jaguar XF-R

Deze 2 hebben het niet gehaald voor de wallpaper woensdag herfsteditie, hebben we een goede keuze gemaakt?

Lexus RX450h
Toyota Prius 3
Reacties: 8 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (8)

Plaats een reactie
Ponrow 22:26
afbeelding van Ponrow

Jep goede keus,even deze wallpaper passen op men tablet.;)

Pieter A. 23:48
afbeelding van Pieter A.

Hier ook nog steeds een van de favorieten. Staat ook op m'n achtergrond :)

Techno Patat 16:00
afbeelding van Techno Patat

Voila zie, dat is een wallpaper die het waard is om op m'n bureaublad te passen! Enkel jammer dat het niet het juiste formaat is :p! Maar verdienstelijke foto jongens! Die van de Prius is ook prachtig, maar wegens te lelijke wagen komt hij er niet op :p!

Ponrow 18:52
afbeelding van Ponrow

@ Techno Patat: Heb jij dan een scherm met een grote resolutie dan 1920*1200? :D

staat nu ook op pc als background, echt prachtige foto maar spijtig van de lelijke nummerplaathouder.

Techno Patat 19:09
afbeelding van Techno Patat

Nee, kleiner :P! 1920x1024 ;)! En ik krijg het niet deftig op mn bureaublad gepast :s, dan toch maar mn McLaren f1 houden, jammer maar helaas :p!

Nathan 17:17
afbeelding van Nathan

Mijn <a href="https://autofans.be/rijtest/rijtest-alfa-romeo-giulietta-20-jtdm-170">Gi... haalde het net niet zeker? :p. Curses!

Prachtige foto van Glenn trouwens, die tweede volledige van het artikel (driving shot) is ook een goeie :). Bij mij is <a href="http://cache.gawkerassets.com/assets/images/12/2011/03/lanca_037_dust.jp... er juist af. Een aanrader, zeker de nummerplaat!

Wim 22:58
afbeelding van Wim

@nathan: dedju, die was ik(en de rest) vergeten :)

Nathan 12:43
afbeelding van Nathan

@Wim, een ware schande! :p. Maar als wallpaper past hij ook niet in mijn mening ze, onderwerp staat teveel op de voorgrond :p.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws