Ga los op je Mini met hun nieuwe Mini-Yours programma

Sinds dat BMW het Britse merk Mini nieuw leven inblaasde pakte het uit met auto's die in alle kleuren en combinaties te koop zijn. Zo kon je het koetswerk in de ene kleur, en je dak in de andere kleur laten lakken. Het zijn opties die weinigen onder de Mini-kopers ongemoeid laten, want wie er vandaag het straatbeeld op nagaat kan enkel beamen dat Mini hiermee een schot in de roos schoot. Vandaag maakt ze bekend daar een stap verder in te zullen gaan. Mini stelt haar 'Mini-Yours' programma voor, een personalisatieprogramma waarmee je letterlijk alles kan veranderen.

Denk daarbij aan stickers, speciale kleuren, speciale afwerking binnenin, speciale verlichting enzovoort. Ze maken ook bekend dat de speciale edities van de afgelopen jaren ook beschikbaar zullen zijn in het Yours-gamma. Daar horen de Mini Inspired by Goodwood, MINI Soho, Clubman Hampton en zelfs de net gelanceerde Mini London 2012 bij.

Om de lancering van het nieuwe optieniveau kracht bij te zetten lanceren ze zelf een Avenue Package dat zich liet kleuren in Highclass Grijs of Groen Metallic (beide op de foto's). Beide krijgen een interieur in dezelfde trim met een 'Soda' motief. Verder vinden we ook een tweekleurig lederen sportstuur terug, speciale zijspiegelbehuizing, dubbele strepen doorheen de lengte van het koetswerk, speciale lederen zetels en contrasterende vloermatjes. Het Avenue Package kost je 4.880 pond, wat omgerekend vandaag zo'n 5.691 euro is.

Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws