Wat er onder de kerstboom had moeten liggen

Wat moet je in godsnaam voor een autofreak kopen? Dat zullen veel van je familieleden gedacht hebben. Naast het product komt er natuurljk nog bij met welk automerk je geassocieerd wil worden. Maar geen nood, volgende keer kan je dit artikel doorsturen. Het Amerikaanse KilometerMagazine zette enkele top autofreak-cadeaus op een rijtje:

**Nurburgring sleutelhanger
**Welke autofan wil er nu niet met het mekka van de Duitse racerij geassocieerd worden? Alle 154 bochten zijn aanwezig en je kan hem kopen voor $15,52. De stalen sleutelhanger is ook verkrijgbaar als Laguna Seca.
Fifteen52.us

Nurburgring sleutelhanger

 

Vintage racing T-shirt
Lekker retro-chique zo'n vintage print, zeker wanneer de Gulf kleuren naar boven worden gehaald. Ze zijn verkrijgbaar voor zo'n $25.
a2zracergear.com

Gulf t-shirt

Jaguar USB stick
Als er nu één USB stick die je moet hebben, dan is het deze wel. De tijdloze E-type body werd gebruikt als onderwerp voor deze "anniversary" USB stick. Hij is echter wel duur (€28,45) voor amper 4 GB. Maar wanneer men een USB-stick "cool" kan maken, is het zijn prijs zeker waard.
jaguarcollection.com

Jaguar USB

Jaguar USB

 

Audi Sport Quattro tas
Voor maar €35 kan deze Audi tas de jouwe zijn. Wederom mooie retro kleuren, nu op een praktische tas. Ideaal voor op het autosalon al je informatie in te verzamelen.
collection.audi.de

Audi Sport Quattro tas

 

Manchetknopen van Bentley
Er worden heel wat autogerelateerde manchetknopen gemaakt maar deze zijn echt wel uizonderlijk knap. Voor £60 zijn deze zilveren exemplaren een ultiem kerscadeau.
shop.bentleymotors.com

Bentley cufflings

Porsche Design 917 horloge
Mag het wat meer zijn? Dan biedt dit gelimiteerde Porsche design het antwoord. De 917 was een legendarische Porsche racewagen, goedkoper wordt het horloge daar ook niet om. Als dit onder de kerstboom ligt, heb je een genereus familielid, het horloge kost zo'n €750.
shop3.porsche.com

Porsche design 917 watch

 

Via KMmagazine

Tot slot, wat heb jij autogerelateerd van onder de kerstboom gekregen?


Laatst gepubliceerd

Reacties (29)

Plaats een reactie
Yannick Degroeve 14:45
afbeelding van Yannick Degroeve

op men werk een usb stick in de vorm van een auto...
voor de rest niets dat met auto's te maken heeft :-(

Yannick Degroeve 15:23
afbeelding van Yannick Degroeve

ik vind toch dat je ééns een detail foto'ke van die Zonda moet posten Patat! die is machtig!

Yvesw 16:25
afbeelding van Yvesw

Ik heb 3 vierkante kaarsen gekregen... Wat doe ik verkeerd?

Yvesw 13:04
afbeelding van Yvesw

@MichelAngelo: Welke motorisatie zit er in de Berlingo?
En de beste kerstcadeaus blijven diegene die je jezelf doet ;)

Yvesw 11:01
afbeelding van Yvesw

@MichelAngelo: Normaal maak ik geen reclame maar <a href="http://www.br-performance.be/nl-be/herprogrammatie/1-wagens/17-citroen/7... lijkt me ook geen slechte optie :)

Yvesw 11:30
afbeelding van Yvesw

@MichelAngelo: Heb wel geen ervaring met het bedrijf. Maar hun klantendienst ziet er toch goed uit (5 jaar garantie. Indien garage software aanpast wordt de wagen gratis terug gechipt. Zetten de wagen gratis terug origineel (voor bv. verkoop))
Plus het feit dat ze toch een paar van de heetste wagens in België hebben "aangepakt" (zonda, 1M, RS5, KTM X-bow, etc...)
*Verkoops-modus uit/*

Yvesw 15:42
afbeelding van Yvesw

@Patat: "Yves' bedrijf"... Oooh boy :p
Je kan achteraf toch nog altijd een TI-pakket op je 159 zetten? Ik heb ooit eens ergens iemand gezien met een rode 159 met TI-pakket en Brera voorbumper... Dat zag er goed uit!

techno.patat 14:26
afbeelding van techno.patat

Ik ben ook van da principe michel :), het gaat zo ver dat ik 2 jaar lang heb lopen googlen en zoeken naar welke velgen ik nu wilde op mn volvo :p! Ik wil geen alfa kopen, naar spa italia gaan en daar dan 1 zien die mooier is dan de mijne! Nee als ik een alfa koop is het een perfecte! de perfecte of geen :p!

Vandat chippen: is ook soms uit noodzaak hoor, mn auto valt nogal stil boven de 100 :p! en ik kies er ook dikwijls voor om niet in te halen, vooral met een volle tank of met passagiers mee :p! dan denk ik: had ik nu maar 200 pk :p!

Uw reactie