MINI Highgate: lekker trendy het voorjaar in

Het mag dan wel vriezen en sneeuwen buiten, bij onze goede vrienden van MINI kijken ze alvast uit naar het eerste lentezonnetje. Om het voorjaar extra speciaal te maken lanceert het merk de MINI Cabrio Highgate edition. Enkel te verkrijgen op de cabriolet, maar wel in combinatie met alle verschillende motorisaties. De Highgate is te herkennen aan zijn speciale metaalkleuren (Iced Chocolate metallic, Midnight Black en White Silver), zacht bruine kap, unieke striping op de motorkap en natuurlijk ook de speciaal ontworpen 17 duims lichtmetalen velgen.

Niet enkel het exterieur is wat specialer, ook aan de binnenkant is het luxe troef. Zo treffen we een lederen interieur aan dat de kleur "Dark Truffle" heeft gekregen. Erg leuk zijn de de contrasterende lijnen rond de zetels, het geeft het geheel net dat ietsje extra. Tot slot krijg je binnenin ook nog pedalen van geborsteld aluminium en specifieke voetmatten.

Over prijzen wordt geen woord gerept in het persbericht, maar laat het op voorhand al wel duidelijk wezen dat deze Highgate geen koopje zal zijn.

via MINI

Reacties: 0 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws