Opgepast: nieuwe technieken om iemand geld af te luizen

Zoals je misschien denkt gaat dit artikel over de overheid. Dat is gelukkig niet het geval. Waar het wel over gaat is een gemene truuk die ook in België voorkomt. Casus is de volgende: Jij, rustig aan het rijden, je voorligger stopt plots, jij stopt ook en de voorligger bolt geniepig weer achteruit. Wie is er in fout? Je voorligger zal met veel tam tam jou willen doen opdraaien voor de kosten... In zulke situaties is een dashboardcamera een geschenk uit de hemel!

 

Rij je niet rond met een wagen die automatisch stopt als je voorligger dit ook doet dan heb je in veel gevallen prijs. Een dashcam is tegenwoordig sterk aan populariteit aan het winnen. Vooral in the USA zijn ze'r grote fan van!

De praktijken dieje hieronder in het fimpje ziet zijn héél moeilijk tegen te gaan indien je niét over bewijzen beschikt.
Een andere truuk die ook de vermelding waard is en een familielid van mij heeft voorgehad is deze: Je parkeert ergens, geen probleem en dus ook niemand geraakt. Plots veel heisa van een persoon die uit de wagen achter jouw stapt. Je merkt op dat zijn linker voorlicht (of iets anders in die regio) stuk is. Als jij het niet merkt zal hij het u wel doen opmerken. In geen tijd staat er 3-4 man rond je wagen en betalen zul je! Althans dat hopen ze... Goede raad: Stap rustig in je wagen en bel de politie. In Antwerpen kennen ze (helaas) dit fenomeen al...

Heeft iemand van jullie iets voorgehad in deze aard, deel dan gerust je ervaring in comments hieronder!

Reacties: 6 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (6)

Plaats een reactie
Techno Patat 17:37
afbeelding van Techno Patat

Ik moet toegeven dat ik er ook al over nagedacht heb! Want ik heb toch al een paar keer iets gehad van: Wow, als ik die niet had ontweken kon ik het onmogelijk uitleggen dat het niet mijn schuld was! Al heb ik geen enkel idee van de kosten van zoiets...

Dat filmpje is geniaal: Look at the camera, I've recorded the whole thing :D!

Wim 11:52
afbeelding van Wim

wat zou zo'n camera kosten?

Techno Patat 13:48
afbeelding van Techno Patat

Aan de kwaliteit te zien nie denderend veel! Maar om da deftig in te bouwen enal...

Kevin300 19:58
afbeelding van Kevin300

ik wil het ni zeggen, ma doen het toch: twas weer nen ...

styrolution 22:13
afbeelding van styrolution

Prijzen kan je terugvinden op de link van het woord "dashcam" in de tekst.
dealextreeeeem linkje

chuwie 23:50
afbeelding van chuwie

tleek me nen indier of pakistaan :p

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws