Maak kennis met de Mini Countryman Coupe

Op de foto rechts zie je misschien wel iets bekend. De Paceman Concept misschien? De Paceman was vorig jaar in Genève nog een conceptje met guitige looks. Nu weten we ondermeer dat de neus exact dezelfde zal zijn als die van de Countryman. Mini vind de naam Paceman niet passen in hun aanbod en maakt er dan maar de Countryman Coupé van. Leuke naam voor een leuke auto? Als we dezelfde rijeigenschappen krijgen zoals in onze testwagen, dan wel!

Verwacht wordt dat de Countryman Coupe verkocht zal worden ergens in het voorjaar van 2013. Nog eventjes wachten dus... Trouwens, vinden jullie dit nu een beter ontwerp dan de Mini Cooper Coupe of zou je in geen van beide willen gezien worden? (Hou hierbij in gedachten dat dit ook zal volgen: Mini Cooper Countryman Coupé All4 John Cooper Works)

count
countryman coupé

bron: Ab.com

Reacties: 4 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (4)

Plaats een reactie
Quin 11:46
afbeelding van Quin

Ik vind dit er beter uitzien dan de Cooper Coupé, achterkant (of wat je er van ziet) ziet er minder gekunsteld uit als de Cooper. Niet dat ik het ooit zou kopen, en ik hoop iedereen met mij :).

Yvesw 13:59
afbeelding van Yvesw

@Quin: Ik zou het nog durven ko.... Nah, just kidding :p
De countryman stuurt ongelooflijk direct, maar het ding ziet er gewoon niet uit... Om nog maar te zwijgen van het interieur van Mini's. Alles, maar echt alles(!!), is er gewoon rond in... Zelfs het stuur!!! Ik krijg toch altijd twijfels over mijn geaardheid als ik in zo'n ding zit... :p

Anonieme gebruiker 05:36
afbeelding van Anonieme gebruiker

ik vind mini's leuk... die zijn echt anders dan al de rest... ook vanbinnen. die stralen gewoon fun uit
en retro...

tegenover de eerste new beetle... wat een gay mobielen waren dat?! met een vaas en bloem en al die rommel... c'mon...

Anonieme gebruiker 07:45
afbeelding van Anonieme gebruiker

ziet er inderdaad beter uit dan dat idioot Cooper coupé monster en de afschuwelijk 4 deurs versie v/d Countryman. De wedergeboorte van Mini was destijds wel leuk maar nu zie ik er vooral Johnny en Marina publiek mee paraderen. Zou nooit bij D&t gaan werken :-)

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws