Render: Lodgy Dacia Sport

's budgetmerk Dacia heeft vandaag bitter weinig met sportwagens te maken. Volgens Khalil Bouguerra van Virtuel-Car moet daar dringend verandering in komen. Om Renault wat ideeën te geven heeft deze ruimdenkende Fransman Dacia's meest logge people carrier wat meer dynamiek gegeven. We merken een verlagingssetje, nieuwe bumpers en een nieuwe locatie voor de zijspiegels op.

Zoals het hoort heeft deze Lodgy nu ook nieuw dik schoeisel wat hem moet helpen om wat sportiever over te komen. Onder de kap droomt men van de gekende 2 liter uit de Mégane RS (die daar 265pk voortbrengt). Dit alles voor een zeer voordelige Dacia prijs is en blijft waarschijnlijk een utopie. Een kleinere motor zou al veel minder fantasie zijn. Wie weet luistert Renault wel naar Khalil Bougerra en komt er een Lodgy Ds (Dacia Sport) voor de snelle huisvader op een budget.

Lodgy Dacia Sport
Reacties: 10 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (10)

Plaats een reactie
Techno Patat 12:52
afbeelding van Techno Patat

Ik las de titel en dacht: bahahahahahahaha!

Ik keek naar de foto en dacht: wow, ziet er best nog goed uit! En met die leuke atmosferische 2l uit de clio kan dit ook leuk worden!

Yvesw 12:56
afbeelding van Yvesw

Met alle respect, maar als hier elke keer een artikel gaat geschreven worden als er iemand een bumper op een wagen photoshopt gaat het hier nog druk worden. De bumper past er totaal niet bij en de spiegel klopt gewoon niet. (Lastigdoenmodus uit/)

Nathan 14:30
afbeelding van Nathan

't Is weekend Yves, chill ;). Een beetje 'uitlachartikels' (hoe zeer jij die ook <a href="https://autofans.be/content/column-yw-gerissoleerde-tv-formats">haat</a>), en al zeker over het log Lodgy beest, kunnen nooit kwaad.

Mesoerrie 19:20
afbeelding van Mesoerrie

Ik vind dit er ook niet slecht uitzien eigenlijk

Anonieme gebruiker 22:38
afbeelding van Anonieme gebruiker

veel BMW gehalte in die bumper

Yvesw 13:02
afbeelding van Yvesw

@Nathan: Mijn excuses ;)
Maar toch vind ik <a href="http://i.imgur.com/JnlI1.jpg">dit</a> net iets meer Lodgy sport ;)

Techno Patat 23:41
afbeelding van Techno Patat

Op die achterkant na (hangt ietsje te laag) een deftige render Yves! Ik zou het niet kunnen :P!

Maar begin nu ook al niet he, er staan hier al genoeg renders (over een variant van een auto waarvan we het design en de lancering nog niet eens kennen :O, tleven is aan de rappe!)

Yvesw 07:59
afbeelding van Yvesw

@Patat: Mijn render is meer in visie met het merk... Het gebruikt allemaal spullen van Renault modellen... Megane voorbumper, Laguna rooster,Megane Led, ...
En trouwens... Ik renderkik wat ik wel eh :p

Techno Patat 10:11
afbeelding van Techno Patat

En je doet dat goed! Op die achterkant na :p, als daar nog 5 mensen in zitten hangen de wielen ter hoogte van hun oksels :D! Maar je rendertwatjewil ;)!

Yvesw 10:29
afbeelding van Yvesw

@Patat: Ik hou wel van de "sleeperlook"... Ik wil vonken zien bij elke verkeersdrempel! :p (ps: Tijdens het proces had ik door dat hij wat te laag hing, maar mijn zin was wat over :p)

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws