Bewegende beelden van dronken Jonathan Legear

jonathan legear

Je kan iets of je weet iets. Met één van beiden kom je meestal al aardig ver in je leven. We vragen ons alleen af in welke categorie Jonathan Legear juist behoort.

De mafkees die ooit bij Anderlecht speelde heeft blijkbaar leren drinken bij zijn huidige Russische ploeg. In de nacht van zaterdag op zondag reed hij met zijn Porsche Panamera een winkel van een pompstation binnen. Dat verhaal lijkt op dit moment allicht weinig indruk te maken, maar als je de beelden bekijkt dan weet je dat Legear zijn rijbewijs beter aan de politie overhandigt. Niet voor een week en ook niet voor een jaar...

In 2009 werd hij immers al eens veroordeeld wegens dronken rijden en hij lijkt zijn lesje nog niet te zijn geleerd. Bekijk even de onderstaande video en trek uw conclusies. Hoe dan ook een godsgeschenk dat de klant aan de kassa er met de schrik is vanaf gekomen. De totale schade wordt geschat op 300.000 euro.

Laatst gepubliceerd

Reacties (5)

Plaats een reactie
Pieter A. 19:59
afbeelding van Pieter A.

Wat een snelheid...

Quin 20:46
afbeelding van Quin

Een douchebag, veel beter kan je hem niet omschrijven. Rijbewijs afnemen + flink beslag op z'n loon, misschien begint er wel belletje te rinkelen dan

Yvesw 20:54
afbeelding van Yvesw

Aardig gereden! Rem en gas staan dan ook dicht bij elkaar in een Porsche ;)
Och ja, enorme bakken met geld verdienen aan iets waar je niets voor moet kunnen... Je zou van minder beginnen vliegen (in dit geval bijna letterlijk).
Eén pluspunt, het was een standaard Panamera en geen getjoende...

Dequal 21:40
afbeelding van Dequal

Ik zou eerder zeggen, één pluspunt, het was een Panamera.

Ponrow 18:40
afbeelding van Ponrow

Ik snap nog altijd niet wat de rijlessen van een rally rijder hem gaan helpen bij het dronken besturen van een auto -_-

Uw reactie