Eerste Corvette Stingray Convertible geveild voor 1 miljoen dollar

Corvette Stingray

De eerste (productie) 2013 Chevrolet Corvette Convertible is gisteren voor een sappige 1 miljoen Amerikaanse dollars geveild in Palm Beach, Florida aan Rick Hendrik, eigenaar van Nascar team Hendrick Motorsports.

Als wij al dat soort geld zouden hebben weten we nog niet of we het zouden neertellen voor een Corvette, maar we applaudiseren de man zijn goodwill. De opbrengsten van deze eerste verkoop gaan immers naar het Barbara Ann Karmanos kankercenter, een gerenommeerd onderzoekscentrum dat tegen kanker strijdt. General Motors heeft de laatste 15 jaar al bijna 6 miljoen dollars aan het instituut geschonken.

De Corvette Convertible die we hier op de foto's zien is overigens nog niet de wagen die Hendrick heeft gekocht maar slechts het prototype dat getoond werd op het autosalon in Genève. Hendrick kan nu zelf kiezen welke kleuren en opties hij graag zou hebben (het zou er nog aan moeten mankeren voor 1 miljoen dollar) als zijn V8 cabrio binnenkort van de band rolt.

Auteur: Auteur: Nathan
Reacties: 3 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Dequal 12:44
afbeelding van Dequal

Zo vier uitlaten op een rij, 'k snap het toch niet goed ze waarom ze dat design-gewijs zo gedaan hebben.

Wim 13:22
afbeelding van Wim

idd, er moet toch iets van spatie tussen :)

Techno Patat 13:23
afbeelding van Techno Patat

Dan denk ik dat de beste man voor z'n 1 miljoen wel alle opties zal nemen toch?

Over die 4 uitlaten: bij de C6 vond ik het ook raar, maar het went eigenlijk wel. Ondertussen knap ik er al niet meer op af! Des te meer op de looks die geheel richting de Viper gaan, met een camaro kont...

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws