Wallpaper Woensdag: F1 2013

vettel donut webber

Ondanks dat Sebastian Vettel het merendeel van de races overtuigend won was dit seizoen toch een van de spannendste van de afgelopen jaren. De speculaties van pilotenwissels en van failliete teams konden ons toch nog altijd op het randje van onze stoel houden. Bij de bekendste beelden van dit seizoen horen ongetwijfeld de donuts van Vettel, en deze kan je nu ook als wallpaper krijgen.

Vettel zette zijn eerste reeks donuts neer vlak na de GP van India waar hij de wereldtitel binnenhaalde met een gigantische voorsprong. Om zichzelf en zijn fans te plezieren deed hij het daarna nog eens over in Abu Dhabi, Austin en Sao Paulo.

En dat levert indrukwekkende beelden op die je nu ook als wallpaper kan gebruiken.

Minder technologisch indrukwekkend maar al even ontroerend is de bromance tussen Fernando Alonso (Ferrari) en Mark Webber (Red Bull) die we gaan moeten missen. De twee kwamen schitterend goed overeen en Alonso gaf Webber zelfs een lift met zijn F1 wagen in Singapore. Na de race van afgelopen weekend in Brazilië wist Alonso nog het volgende over de Australiër te zeggen: "A great man, a great character, a driver of the old school, a lot of values in his personality. He is not afraid to say what he thinks."

Webber reed 215 races in zijn 12 jaar lange carrière in de Formule 1. Hij won er negen en greep in 2010 net naast de wereldtitel.

De high-res foto's kan je zoals steeds bekomen door op de foto zelf te klikken.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie