Managing Director bij Tata "Karl Slym" pleegt (allicht) zelfmoord in Bangkok

De Managing Director van Tata Motors Karl Slym, hoofd van de Indiase afdeling, is dood aangetroffen nadat hij van de 22ste verdieping viel in Bangkok, Thailand.

De 51-jarige Slym was samen met zijn vrouw in Bangkok voor een vergadering met de lokale Tata-medewerkers. De lokale overheden sluiten moord uit. Er zouden geen sporen zijn aangetroffen van geweld en ook de raam van de kamer zou te klein zijn om per ongeluk uit te vallen.

Moord werd nadien helemaal uitgesloten toen de politie bekend maakte een bief te hebben gevonden. Momenteel zijn ze nog volop bezig met de vertaling van die - allicht - afscheidsbrief. Momenteel wijst alles dus op zelfmoord.

Karl Slym vervoegde Tata Motors in 2012 nadat hij er een 17-jarige carrière had opzitten bij General Motors. Binnen de Indiase groep had hij de verantwoordelijkheid om de Nano succesvol te maken, een opdracht waarin hij tot vandaag niet in gelukt was.

Tata Motors is de autodivisie van de Tata Sons Ltd. Group, een industrieel conglomeraat dat bestaat uit een honderdtal bedrijven.

Auteur: Auteur: Pieter A.
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws