Uit-tip: Expo Fun Cup en Love Bugs Parade in Autoworld

Het voorbije jaar waren er heel wat interessante tentoonstellingen in het Brusselse Autoworld. Vanaf morgen gaat daar de 'Expo Fun Cup' van start, een expo met de kever-look-a-likes in de hoofdrol.

Gedurende de hele maand februari kan je in het Jubelpark terecht voor deze aparte tentoonstelling van VW Fun Cups. Dit jaar vieren ze de hergeboorte van de 25 Uren Fun Cup van Spa-Francorchamps, in juli. Dat evenement werd opgestart als low-budget cup maar werd een aantal jaren geleden abrupt stopgezet. Een 5-tal impressionante exemplaren, waaronder de GSR en de Cap48, speciaal ontwikkeld voor een minder-mobiele piloot, zullen tentoongesteld worden op het podium in de tijdelijke expo zone in Autoworld. De Fun Cup-wagens zijn 160 pk sterke autootjes met de looks van de kever, geplaatst op een buizenchassis. Er zijn modellen met één zitplaats maar er zijn er ook met twee, zodat gelegenheidspassagiers kunnen worden meegenomen.

Behalve de expo zelf kan je op zondag 16 februari ook naar de Love Bugs Parade in het Jubelpark. Om 14u verzamelen dan een 250-tal kevers, waarna ze vertrekken voor een toerrit in Brussel en Waals-Brabant. Omstreeks 16u30 worden de kevers terug verwacht. Toeschouwers zijn altijd welkom.

Zoals ieder jaar is de deelname aan de Love Bugs Parade volledig gratis voor de eigenaars van de Kevers en hun passagiers.
Inschrijven is verplicht en omvat: het onthaal in Autoworld, het roadbook, de rallyplaat, het vieruurtje in Autoworld en het vrij bezoek aan het museum.
Informatie en inschrijvingen: Tel: 02/772.34.26
E-mail: patriciaraes@scarlet.be

Auteur: Auteur: Sven
Reacties: 0 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws