Volvo Gent zet 9 extra shifts in voor de XC60

volvo-xc60-gent-extra-shifts

Niet alleen goed nieuws bij Ford vandaag, ook Bij Volvo is er goed nieuws voor de medewerkers. Vanwege de gestegen vraag naar de gefacelifte XC60 zal Volvo Car Gent negen extra weekendshifts inzetten.

De extra vraag naar de XC60 is er vooral vanuit China, al zegt Volvo dat de interesse ook uit andere landen komt en ook de andere modellen betreft.

Op dit moment rijden er dagelijks 1.200 voertuigen van de band bij Volvo Gent, verspreid over drie shiften. De extra weekendshifts in mei, juni en september komen er in aanvulling op overwerk op vrijdag.

volvo-xc60-gent-extra-shifts

"Tot nu tot is het jaar zeker niet slecht geweest, met amper één dag werkloosheid in de opstart van het jaar. Zoals het er nu naar uitziet, zal ook het tweede kwartaal meevallen," meldt woordvoerder Mark De Mey, "hopelijk komen de voorspellingen ook uit." Bij Volvo Car Gent bestaat al bijna tien jaar een akkoord over meerproductie, wat financieel aantrekkelijke voorwaarden biedt voor de arbeiders. Bij Volvo Car Gent werken ruim 4.500 arbeiders. Vorig jaar werden er 253.279 wagens gebouwd.

Met dank aan Danny voor de tip!

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Kevin300 17:17
afbeelding van Kevin300

Prachtige voiture die xc60. Als ik dan al dat type wagen zou kopen wast zeker de xc60

Uw reactie