Citroën Jumble aan het atomium op 27 april 2014

citroen-jumble-atomium-2014

De Belgische Citroën-clubs hebben elk jaar een grote bijeenkomst. Vorig jaar was dat rond Oostende, dit jaar komen de Citrofielen samen onder het Atomium. En dat ze wat te vieren hebben!

Met een rijke geschiedenis als die van Citroën heb je elk jaar wel zoiets te vieren. Dit jaar vieren ze bij Citroën het 80-jarige jubileum van de Traction Avant, terwijl ook de CX 40 jaar wordt. De Citroën XM werd dan weer 25 jaar geleden voorgesteld.

Allemaal goede redenen om die oude Citroëns op zondag 27 april nog eens buiten te halen en naar het Atomium te trekken. De clubs kregen ook de kans om de toegangsprijs voor het Atomium en Mini Europe wat te drukken, zodat volwassenen die twee gelegenheden kunnen worden bezocht voor slechts 10 euro, terwijl kinderen vanaf zes jaar 7 euro betalen.

Een plekje reserveren voor je Citroën, een klassieker of een meer recent model, kost je 7 euro via voorinschrijving op de website www.abcc.be (dit is inclusief de passagiers). De Jumble vindt plaats op 27 april van 10 tot 18 uur.

Auteur: Auteur: Sven
Reacties: 0 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws