Jaguar F-Type nu ook als fietsendrager

jaguar-f-type-service-car_01

Je kan toch moeilijk een trekhaak en fietsendrager installeren op je F-Type? Daar hebben de jongens van Special Vehicle Operations - het veredelingsteam van jaguar/ Land Rover - nu een oplossing voor. Het resultaat ziet er best lekker uit.

Het moest een groots feest worden voor Jaguar tijdens de Tour de France dit jaar. Chris Froome zou het fietstoernooitje winnen met Team Sky en het Britse merk zou uitpakken met deze speciale F-Type aan de finish. Echter stapte Froome uit de Tour waardoor het nieuws iets minder feestelijk is. Alleszins voor de Tourfans.

Want wij vinden deze F-Type een heerlijke machine. Misschien ligt het wel aan de kleurstelling van team Sky die wonderwel kleeft op de bolide, anderzijds is het episch om twee fietsen zo knap verwerkt te zien bovenop een 550 pk sterke raket. Hoewel het hier maar om een concept gaat, hopen we vurig dat er enkele geïnteresseerden voor zijn te vinden.

jaguar-f-type-service-car_01

Hij gaat trouwens daadwerkelijk een etappe meerijden. De twintigste Tour-ettape - van Bergerac tot Périqueux op 26/07 - moet je misschien toch maar eens de televisie afstemmen op het wielrennerskanaal.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie