Te koop: De ex über-Benz van Schumi

mercedes-schumacher-155

Dat een meervoudig Formule 1-kampioen een voorliefde heeft voor speciale snelle wagens is geen geheim. Hier en daar moet er ook eens een wagen uit de garage verdwijnen, en dat brengt ons bij dit zware exemplaar van Mercedes.

De garage van een man als Michael Schumacher kan wel eens vol staan met exclusief spul. Omdat je nu eenmaal niet alles kan bijhouden komt er dan ook hier en daar eens wat te koop.

Het gebeurt nog wel dat er eens een wagen buiten moet, denk maar aan de Ferrari FXX die hij een aantal jaar geleden verkocht.

Een totaal andere wagen deze keer, maar we kunnen een Mercedes S600 (W140) uit 1997 met een 6 liter V12 en 394 pk nu moeilijk een gewone wagen noemen. Of de verkoop te maken heeft met de coma van Schumi en de daarbijhorende aandacht, of de eigenaar - een verzamelaar - hem gewoon verkoopt omdat hij iets anders wil, is ons niet bekend.

Deze lange versie van de Mercedes S was destijds het absolute topmodel en met 46.500 km op de klok verre van versleten. Koopje doen? Deze wagen staat met eigendomsbewijzen en aankoopfacturen voor een luttele 32.245 euro te koop uit de privé collectie van een verzamelaar in Hongarije.

De link naar het origineel zoekertje vindt je hier: Hasznaltauto

Auteur: Auteur: Bram
Reacties: 0 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws