Autofans Update: Nieuwe galerij online

galerij

Vandaag lanceren we onze nieuwe galerij. Een galerij met grotere foto's en een veel gemakkelijkere navigatie.

We doen er alles aan om de website steeds beter en gebruiksvriendelijker te maken voor onze lezers. Want kick-ass nieuws lezen mag geen straf zijn.

Tot vandaag bestond onze galerij uit te kleine foto's en een lastig te navigeren systeem (ja, we kennen maar al te goed onze zwaktes). Gelukkig is dat nu verleden tijd, want vanaf vandaag staan de foto's lekker breed op je scherm waarbij je met de pijltjes kan navigeren doorheen de set foto's. Zonder dat daarbij de pagina telkens moet vernieuwen. Zeker interessant voor de mobiele- en tabletgebruikers. Want die kunnen voortaan ook swipen doorheen onze fotoalbums.

Wil je het eens testen? We geven de foto's van onze rijtest met de Rolls Royce Wraith mee als voorbeeld. Of kies zelf een setje foto's.

We doen er momenteel nog alles aan om de laatste foutjes er uit te halen. Mocht er feedback zijn, laat het ons weten aub - het is alleen zo dat we de site voor jullie kunnen verbeteren.

Auteur: Auteur: Autofans
Reacties: 1 reactie

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Techno Patat 01:29
afbeelding van Techno Patat

Da's nu eens geestig browsen door de foto's zie! Knap gedaan mannen, dat swipen is superhandig en als ik wil reageren na een foto kan ik nu gewoon 1x op 'back' duwen en ik ben alweer in het artikel :P!

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws