F-TYPE heerlijkheid: De Bradley Wiggins-volgmobiel

f-type-team-sky_01

Vorig jaar stuurde Jaguar een met een fietsendrager uitgeruste F-Type naar de Tour de France wielerwedstrijd. Dit jaar is de heerlijke coupé terug van de partij tijdens Parijs-Nice in het teken van Bradley Wiggins. De heerlijkste F-Type op de wereld? Dat moet dit exemplaar wel zijn.

Voor mensen met totaal geen kennis van de fietswereld, Bradley Wiggins is een in België geboren Britse wielrenner met vier gouden olympische medailles die ook nog eens de Ronde van Frankrijk won in 2012. O ja, en hij heeft sideburns.

Dit weekend start de Parijs-Nice wielerwedstrijd en Sir Bradley Wiggins zal niet gevolgd worden door een Skoda, Peugeot of zelfs Jaguar XF, maar door een F-TYPE. Eentje die in de teamkleuren van Sky is gezet en een regenboogtruimotief over zijn lijf heeft lopen. Achterop is er plaats voor twee fietsen. Wat het meteen de vetste F-TYPE op aarde maakt. Kijk zondag 8 maart niet naar de wedstrijd voor het wielrennen, wel voor het bulderende uitlaatgeluid.

 f-type-team-sky
Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 1 reactie

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Grunt 11:44
afbeelding van Grunt

Grappig dat ze meteen de Coupe R hebben genomen. Misschien vreesden ze dat de 380PK van de Coupe S niet zou volstaan om Mr Wiggins te volgen?
:-)

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws