Uit-tip: InterClassics Brussels (6-8/11/2015)

oc_br_jaarbeeld_interclassics-brussel

Niets om handen dit weekend en interesse in oud blinkend metaal? Dan is het InterClassics Salon in Brussel misschien wel spek voor je bek. Vanaf morgen kan je in Brussels Expo namelijk naar heel wat automotive nostalgie en dromen gaan kijken.

Dit jaar is het de eerste maal dat het oldtimersalon de oversteek vanuit het Nederlandse Maastricht naar onze hoofdstad maakt. Ze brengen niet alleen een gevarieerd beeld aan oldtimers en classics mee, ze zetten er ook een aantal jubilea in de kijker.

Zo viert InterClassics de 60e verjaardag van de Citroën DS en hebben ze ook oog voor Bugatti, dat dit jaar overigens 106 jaar bestaat. Er worden 30 Bugatti's tentoon gesteld, waaronder de Bugatti Brown, ontworpen door kunstenaar James Brown op basis van de Bugatti Type 57.

Naast de tentoonstelling loopt er ook een commerciële beurs, waar curiosa, onderdelen en accessoires verkocht en gekocht kunnen worden.

De oldtimerbeurs is te bezoeken op 6 november van 10 tot 20u, of op 7 en 8 november van 9 tot 18 uur. De toegang is niet goedkoop; je betaalt 14,5 euro aan de kassa of 11,5 euro online. Kinderen onder 12 mogen gratis binnen.

Auteur: Auteur: Sven
Reacties: 0 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws