Vreugdedans: Jaguar sluit stationwagens dan toch niet uit

rip-station-jaguarupdate

De stationwagensaga van Jaguar zet zich verder. Want na een bericht vorige week dat het merk zou stoppen met het bouwen ervan, komen er nieuwe inzichten naar boven door een tweet van huisdesigner Ian Callum. Kortom; we hebben goed nieuws... en slecht nieuws.

Laten we meteen met het goede nieuws in huis vallen; Jaguar geeft de stationwagen nog niet op. Meer nog, volgens Ian Callum werd de designer verkeerd begrepen tijdens het interview met Automotive News Europe. Waardoor we meteen bij het slechte nieuws komen, want Callum had het over het uitsluiten van een stationwagenvariant van de XE, wegens het succes van de Audi A4 Avant, BMW 3 Reeks Touring en Mercedes C-Klasse Break.

De Brit sluit dus niet uit dat Jaguar in de toekomst nog op de proppen komt met een nieuwe station, al is het niet helemaal duidelijk of er nog een XF wagon ten tonele zal verschijnen. Waardoor het ons dus eerder een gevalletje 'indekken' lijkt voor beslissingen die Jaguar in de toekomst zal nemen. Maar kom, er is wederom een sprankeltje hoop.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 1 reactie

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Waxweazel 10:07
afbeelding van Waxweazel

Deze week nog eentje naast mij zien staan/rijden in dat blauw kleurtje.
Veel indrukwekkender dan een BMW M-station, maar ook veel eleganter dan een Mercedes AMG-station.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws