Skoda melkt lancering Kodiaq uit tot de laatste druppel

skoda-kodiaq-teaser_01

Op 1 september zal Skoda het doek halen van haar zevenzits-SUV die door het leven gaat als Kodiaq. Tot dan draait de marketingafdeling op volle toeren om bijna elke dag plaagstoten van de wagen uit te sturen. Niet tijd voor een kleine radiostilte, Skoda?

Ze zijn de laatste van de familie die met een SUV uitkomen en lijken daardoor de meeste aandacht op te eisen. Want om klanten weg te houden van de Tiguan en Ateca proberen de Tsjechen bijna elke dag de aandacht te trekken met enkele beelden van hun iets groter gevormde SUV. Een wagen die we eigenlijk al op het autosalon van Genève zagen begin dit jaar. Toegegeven, dat was nog een concept. Strijk er echter de straffe lijnen vanaf en je hebt de Kodiaq.

Al houdt dat Skoda niet tegen. Wat de laatst plaagbeelden tonen? Dat de Kodiaq verdomt hard op een Superb in SUV-vorm lijkt. Of wat had je anders gedacht?

skoda-kodiaq-teaser
skoda-kodiaq-teaser
Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 3 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Kevin 11:41
afbeelding van Kevin

En toch ben ik wel curieus.
Ik vind het zonde dat veel wagens op elkaar lijken maar vind het langs de andere kant leuk dat ze bij de VAG wat worden vrijgelaten om het exterieur naar het merk zijn eigen hand wat te spelen (logischerwijs zie je altijd dezelfde wagen in de 3 maar het zijn de details.) Klinkt misschien als een trippeltest ?? Zou toch tof zijn als je de 3 SUV in 1 foto zou kunnen vastleggen.

diedrik moës 13:29
afbeelding van diedrik moës

//EDIT/ Aangepast, bedankt. ;-)

diedrik moës 10:36
afbeelding van diedrik moës

TOP AUtofans ;-)

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws