Honda NSX #0000 crasht door bij

hondansxcrash_01

Honda NSX chassisnummer #0000 heeft wat reparatiewerk voor de boeg. De wagen kwam in Taiwan namelijk in aanraking met een barrière. De oorzaak van het ongeval? De chauffeur, een journalist, werd tijdens zijn rit gestoken door een bij. Knullig.

Een select groepje journalisten van over de hele wereld hebben de eer gehad om achter het stuur te kruipen van NSX #0000. Diegenen die hem nog op de planning hadden staan nemen best even contact op met Honda. Het rode exemplaar kwam namelijk op de Wang Kung Temple Provincial Highway in Taiwan in aanraking met de vangrail. Een klap die hard genoeg was om de flank een stevige zet te geven en de airbags af te laten gaan. Klaar voor de schroot? We denken het wel.

Volgens Taiwanese berichtgeving werd de chauffeur, een journalist, tijdens het rijden gestoken door een bij en verloor hij de controle over het stuur. Moet alvast een pijnlijk telefoontje zijn geweest naar Honda...

hondansxcrash_02
Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 5 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (5)

Plaats een reactie
Techno Patat 18:13
afbeelding van Techno Patat

Yves makker, als oldtimer bij autofans spammers ben ik teleurgesteld zie :(! Geen enkele woordgrap? Is het echt mogelijk dat de Legoman volwassen wordt :P?

Wat een BIJZONDER jammer nieuwsfeitje zeg :D!

De bestuurder werd door de steek wat BIJziend zeker?

Of had hij het ongeval BIJna vermeden :D?

Yvesw 18:47
afbeelding van Yvesw

Nou, zo'n woorden leken me nogal bijdehand. Vooral omdat ik bij tijd en stond nog wel eens met zo'n NSX wil rondtoeren. En plus... Niet onderschatten, het ouderschap op de humorfactor. :-)

John 19:30
afbeelding van John

Ik vind dit artikel nochtans uitSTEKEND :-p

Techno Patat 10:09
afbeelding van Techno Patat

Hahahaha verdikke, aan die bijdehand en uistekend moest ik nog gedacht hebben zeg :D!

Ik heb geen idee van het ouderschap en het effect ervan op mijn humor :-)! Maar ik beloof plechtig van het u te laten weten zie ;-)?

Alfred 21:06
afbeelding van Alfred

Het steekt me tegen om zo'n negatieve commentaar te moeten lezen. :-x

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws