Groepsaankoop haalt prijs Renault ZOE naar beneden

400-km-renault-zoe

Groepsaankopen doe je tegenwoordig niet alleen meer voor wijn, elektriciteit of zelfs zonnepanelen. Wie een elektrische auto wil kopen, kan daarvoor gaan aankloppen bij SamenSterker Antwerpen. Zij lanceerden een groepsaankoop voor elektrische voertuigen en daarbij kwam de Renault ZOE als voordeligst uit de bus.

Het is misschien wat sneu, want was je er sneller bij geweest dan was de vragende groep groter en had Renault misschien nog wat extra van de prijs gedaan. Maar goed, dankzij de vraag van SamenSterker Antwerpen daalt de vraagprijs van een Renault ZOE R90 Life van 24.550 euro naar 22.095 euro, een prijsvoordeel van 10 procent. Renault is snel genoeg om daar de Vlaamse premie voor elektrische voertuigen bij te tellen en daarmee op een aankoopprijs van 17.095 euro uit te komen. Daarbovenop is er nog een tussenkomst van 1.500 euro voor wie een thuislaadpunt laat installeren.

Wie interesse toont in deze ZOE via de groepsaankoop in de provincie Antwerpen kan bij zijn deelnemende concessiehouder terecht tot 31 december. Die concessiehouders verschaffen je ook extra informatie op een vijftal speciaal ingerichte infoavonden. Meer info vind je op de website van SamenSterker.

Auteur: Auteur: Sven
Reacties: 8 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (8)

Plaats een reactie
PILL 22:55
afbeelding van PILL

Dikke zever !! 10 % heb je direct zonder veel negotiatie, zelfs als particulier. Met een groepsaankoop zou 20 % à 25 % wel lukken.

andre 18:02
afbeelding van andre

op de electrische voertuigen wordt normaal geen korting gegeven,5000 euro premie endan nog eens 25 procent,dat zou pas bedriegerij zijn.
probeer eerst zelf maar eens

Koen Willems 20:48
afbeelding van Koen Willems

Korting op de Renault Zoe is niet te verkrijgen !! Ik probeer dit al ruim 4 maanden bij meerdere dealers . dus die 10% is mooi meegenomen . Ik ga ervoor !

Cédric 22:40
afbeelding van Cédric

Let op: dit zijn prijzen ZONDER de accu. De accu kost €8500 extra.

Het blijft mij echt een raadsel waarom een elektrische auto zonder accu zoveel meer (+- 10.000 euro!!!) moet kosten dan een benzine-auto.

andre 08:31
afbeelding van andre

groot gelijk koen,trouwens wat cedric schrijft klop niet helemaal.
de zoe is vergelijkbaar met een clio,tel bij de startpriijs van een clio de extra uitrusting en de extra service eigen aan een electrisch voertuig en het verschil is bijna nihil.een basisversie vergelijk je ook niet met een full option,ook niet bij andere merken

Cédric Smet 21:23
afbeelding van Cédric Smet

Renault Clio Energy TCe 90 Zen (5d) 90pk: €16.650 (+ benzine)
Renault Zoe Entry B-rent (5d) 88pk: €22.050 (+ elektriciteit + huur accu)

Zeg mij eens: waar komt dit verschil van €5400 vandaan? Ik heb het nagekeken en de uitrusting van deze twee modellen is zo goed als identiek. En er zijn zo veel brandstof-gerelateerde onderdelen die een elektrische auto niet heeft. Ik snap het gewoon niet.

herbie 10:55
afbeelding van herbie

't wordt tijd dat de quant op de markt komt, een betere oplossing zal er wel nooit komen
http://www.nanoflowcell.com/solutions/quantino/

andre 15:32
afbeelding van andre

zoe entry b rent 22050 klopt
-5000 premie
zoe intens b rent 26350
-5000 premie
-2500 groepsaankoop
verhaal wordt al helemaal anders

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws