Willen we deze Honda WR-V?

honda-wr-v-2016_01

CR-V, HR-V en nu ook WR-V. Die laatste wordt Honda's meest compacte SUV gebaseerd op de Jazz. Spek naar Europese bek, ware het niet dat het karretje eigenlijk is ontwikkeld voor Brazilië. Moet Honda 'm toch naar hier halen?

Wereldnieuws is vandaag vooral Noord-Amerikaans getint, bij het autonieuws ligt de aandacht toch vooral op Zuid-Amerika. In Brazilië heeft namelijk het autosalon van Sao Paulo de deuren geopend. En daar vallen altijd wat leuke marktspecifieke dingen te rapen. Zo ook deze WR-V van Honda.

De Japanners spreken nog van een concept maar daarvoor ziet de compacte crossover er opvallend productierijp uit. Want 23-duims velgen en hyper-laserlichten sieren allemaal door afwezigheid. Wat dit dan vooral is? Een opnieuw verpakte Jazz met het bij iedereen zo gegeerede offroadjasje. Ook al tonen die Jazz-genen aan dat je in het beste geval kan ontsnappen aan een diepe modderpoel.

De WR-V werd ontwikkeld door het Braziliaanse R&D-center van Honda en blijft waarschijnlijk ook in de contreien hangen. Al toonde Ford eerder aan dat niet alles van Zuid-Amerika in Zuid-Amerika blijft. Niet waar EcoSport?

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws