Nissan GT-R nu ook als Track Edition

nissan-gtr-track-edition-2017

Nissan vult het gat op tussen de reguliere GT-R en de compleet van de pot gerukte Nismo-uitvoering. Die opvulling heet Track Edition en neemt componenten van de Nismo over voor een zachter prijsje.

De GT-R is zo'n automobiel waarbij je zelfs bij de instapversie niet het gevoel hebt een kat in een zak te kopen. Echter leven we nu eenmaal in een maatschappij waarin het altijd 'meer en beter' moet. Waardoor Nissan ook bij het faceliftmodel op de proppen komt met een Track Edition. Een soort van mishmash tussen reguliere GT-R en Nismo-uitvoering.

Aan de éne kant heb je de krachtbron die standaard blijft - niet dat je iets tekort komt met een 570 pk sterke 3.8 V6 -, aan de andere kant mechaniek van de opperbaas. Zo tekenen speciaal voor Nismo ontwikkelde dempers van Bilstein present met drie standen en onderdelen die de carrosseriestijfheid op het niveau van de Nismo brengen. Verder vallen er nog 20-duims aluminium velgen te rapen, straffere sportstoelen van Recaro en een koolstofvezel achterspoiler.

nissan-gtr-track-edition-2017

Wat het moet kosten? 114.900 euro. De prijs van een Porsche Carrera S zeg maar. Waardoor 'ie wel even 15.000 euro duurder is dan een standaard GT-R. Anderzijds, de Nismo kost meteen 184.900 euro.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie