Renault plaagt met Mégane R.S.

renault-megane-rs-teaser

Om haar miljoen fans te bedanken op Facebook heeft Renault Sport een leuke video in elkaar gebokst met al haar illustere modellen. Een video die eindigt met een plaagbeeld. Van de aankomende Mégane R.S.. Maak je borst al maar nat.

Uiteindelijk hebben we nog geen twee jaar moeten wachten al leek het toch een eindigheid. Op wat juist? De nieuwe generatie Mégane R.S.. Het uitgaande exemplaar staat namelijk hoog aangeschreven bij iedereen die rijplezier op een hoog schavot heeft staan, waardoor de nieuwe stevige schoentjes in te vullen heeft.

Daarvoor vertrekt het evenwel met een lichte handicap. Want coupé-lijn wordt ingeruild voor vijf deuren en de 2-liter zal waarschijnlijk worden vervangen door de 1.8-liter turbobenzine vanuit de Alpine A110. Daarin is het blok goed voor 252 pk, al zou het ons niet verbazen moest de Mégane R.S. wat extra cavalerie ter beschikking krijgen. Wanneer Renault juist het doek haalt van de hoogst geanticipeerde hot hatch? Dit jaar nog. Logisch ergens in aanloop naar het autosalon van Frankfurt in september/ oktober.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 2 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Waxweazel 08:08
afbeelding van Waxweazel

Ben benieuwd hoe Renault de 5-deurs toch een mooi (agressief) sportief uiterlijk van kan maken zonder over de top te gaan.
Hopelijk maken ze er geen afgrijselijke johnny bak van zoals de Civic Type R.

Audi2.2 10:05
afbeelding van Audi2.2

Hier bij ons in de Limburg kunt ge met een sportieve auto niks doen want de groenen houden alles tegen zodat de gewone man zijn pleziertjes niet meer kan hebben de regering pakt ons alles af.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws