Euhm: 7 mensen kusten 50 uur lang Kia Optima om 'm te winnen

kia-kussen

Ben je ooit zo hopeloos geweest dat je besluit 50 uur lang een Kia te kussen om hem te winnen? Nee, wij ook niet. Toch vond Amerikaanse radiozender 96.7 KISS FM een hoopje vrijwilligers om deel te nemen aan de kusmarathon. De prijs? Een instap-Optima.

Niets mis met een Optima maar om nu te besluiten om er een heel weekend lang je lippen op te zetten? Nee, zo ver zouden we niet gaan. Toch deden 7 Amerikanen dat 50 uur (!) lang in de hoop de sedan mee naar huis te mogen nemen. Een wedstrijd die werd georganiseerd door radiozender 96.7 KISS FM (snap je de link?) en lokale dealer Southwest Kia.

Doorheen het proces mochten kandidaten om het uur 10 minuten pauze nemen en moesten ze na elke kusstint een andere plaats kiezen om hun lippen op te zetten. Een tiental kandidaten nam deel op het einde bleek dat er niet minder dan 7 deelnemers er in sloegen om 50 uur lang te Optima lipwarmte te geven. Pijnlijk detail? Via een loting werd dan beslist wie uiteindelijk de auto won. De andere 6 kandidaten die 50 uur van hun leven verspilden kregen een troostprijs in de vorm van concerttickets voor Justin Timberlake en Bruno Mars. Tja.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws