Polestar kietelt 100.000 Volvo's

volvo-polestar-nurburgring-record-2016

Ze hebben ze zelf geteld, de Volvo's waar ze met het Polestar-oog over gingen. 100.000 stuks kregen een nabewerking op de bank van de Zweedse sportwagenafdeling van Volvo.

En dat dat geen 100.000 Touring Car competitiewagens zijn, kan je zelf ook wel bedenken.

Meer dan tien procent van de aanpassingen gebeurde in de eerste vijf maanden van 2017. Toen werden er 12.000 motoren door de werkplaats van Polestar gejaagd. Dat zijn er 30 procent meer dan in dezelfde maanden vorig jaar. Alles heeft er natuurlijk mee te maken dat Polestar tegenwoordig onderdeel is van Volvo, waar het vroeger al van tuner naar uitverkoren leverancier ging.

Niet alleen die Touring Cars waar we het eerder over hadden passeerden de revue. Ook minder opgezette exemplaren, en dan bedoelen we niet alleen de S60/V60 Polestar tweaks of opgezette exemplaren. Ook de Drive-E-modellen van Volvo kregen geregeld een kuur. De meest populaire Volvo bij Polestar is de XC60, niet toevallig ook de meest populaire Volvo van het moment. Ook de XC90 EN V90 zijn vaakgeziene gasten. De grootste afzetmarkt is China, gevolgd door Zweden en de VS.

Auteur: Auteur: Sven
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws