Hier is de Renault Mégane R.S.!

renault-megane-rs-leaked_01

Bij Renault houden ze de R.S.-variant van de Mégane nog liefst even onder doek, de World Intellectual Property Organization begrijpt dat niet, waardoor de organisatie patentbeelden online zwierde van een Mégane R.S. in vol ornaat. Hier is 'ie dus. Maar wat vinden we er van?

Dat de vorige Mégane R.S. de laatste van zijn soort ging zijn was al langer duidelijk. Want de Renault Sport-afdeling moest het deze generatie niet enkel met een vijfdeurs doen (wat een kleine handicap is), de nieuwe moest ook een stuk volwassener ogen en rijden. Denk Golf GTI, niet Civic Type-R. Het verbaast daardoor evenwel dat er op stylingsvlak plaats is voor vrij heftig bumperwerk.

Toegegeven, vanop een afstand lijk je naar een vijfdeurs hatchback te kijken met een overhang vooraan van een klein schiereiland. Ga je echter in op de details, dan zie je stevige airvents op de flanken en een knoert van een diffuser achteraan met een centrale uitlaat. Een knipoog naar het vorige model. Op het autosalon van Frankfurt (september) zal Renault haar sportieveling in vol ornaat tonen. Waardoor we ook meteen weet zullen hebben van alle technische details.

renault-megane-rs-leaked

Wat vinden jullie van de nieuwe R.S.?

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 2 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Optimus 10:13
afbeelding van Optimus

Zeker niet slecht maar zoals reeds aangegeven meer naar het golf R uiterlijk toe en dus een pak klassieker dan de vorige.
De zij-inlaten zijn dan wel weer porno ;)

Wim 11:56
afbeelding van Wim

niet verkeerd

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws