Ferrari Sergio te koop

ferrari_sergio_2

Dit voor een hogere prijs dan een tweedehands Mclaren P1 en Porsche 918 spyder samen.

Als ware autofan zoeken we allemaal wel eens het prijskaartje van een tweedehands droomauto op, om dan even uit te rekenen hoeveel je huis en je rechter nier zou opbrengen en of dat een caravan een goed alternatief is.
Dan kom je wel eens uit op Porsche 918 spyder waar je algauw 1,5 miljoen euro voor nodig hebt of een Mclaren P1, die tegen de 2 miljoen euro aanleunt.

ferrari-sergio

Die Mclaren en Porsche zijn koopjes als je het vergelijkt met deze Ferrari Sergio. Jawel, ga maar even zitten. 4,3 miljoen euro moet dit exemplaar opbrengen. De reden dat deze creatie zo'n ridicule prijs heeft, is zijn zeldzaamheid. Er zouden 6 Ferrari Sergio’s zijn gebouwd waarvan 3 voor de US of A, 1 voor Japan, 1 voor de Verenigde Arabische Emiraten en de laatste voor Zwitserland. Dit model is degene die ooit aan Zwitserland is geleverd. Al zit 'ie ondertussen bij een dealer in Nederland. Waar de verkoper dus een aardige duit hoopt te scoren.

ferrari-sergio

De Ferrari Sergio is als hulde gebouwd voor Sergio Pininfarina, de oprichter van het wereld bekende Italiaans designbureau Pininfarina, en is gebaseerd op de Ferrari 458 Spider. Een 4.5-liter V8 geeft je 605 paarden en zorgt voor een 0-100 tijd van 3 seconden. De wagen bevind zich in nieuwstaat en dat kan ook niet anders met zijn 118 kilometers op de teller. Wie dus op zoek is naar een investering en al enkele miljoenen opzij heeft staan, neem dan even contact op met de Nederlandse verkoper en natuurlijk meteen daarna met ons!

Auteur: Auteur: Kenny
Reacties: 0 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws