WIN een Lexus LC 500h zitje op de Zoute Grand Prix

lexus-zoute-grand-prix-2017_3

En we hebben een winnaar!
Autofans rijdt mee op zondag 08 oktober de Zoute Grand Prix te Knokke. Dat doen we niet alleen, we mogen van Lexus één autofan meevragen om ons te vergezellen.

De Grand Prix rij je natuurlijk niet met je 20 jaar oude Starlet. Neen, van Lexus krijgen we de über-dikke LC 500h ter beschikking. Van 0 naar 100 in exact 5 seconden en toch een theoretisch verbruik van 6,4 L/100km. Dat zijn mooie specs, maar we zouden van jullie graag meer weten. Dus, weet je het antwoord op volgende vragen, stuur het dan als de bliksem naar redactie(apestaartje)autofans(punt)be en maakt kan om ons op 8 oktober (het programma vind je hier) te vergezellen!

De antwoorden op de vragen kan je terugvinden op de site van Lexus België. Hoewel, niet allemaal. Aangezien jullie ze allemaal juist gaan hebben, hebben we er een schiftingsvraag moeten insteken, succes!

Vraag 1: Wat is de CO2 uitstoot van de LC 500h?

Vraag 2: Van welk materiaal zijn de schakelpeddels gemaakt?

Vraag 3: Over hoeveel airbags beschikt de LC?

Schiftingsvraag: Hoeveel Lexussen zijn er, in de geschiedenis van het merk, tot nu toe ingeschreven in België?

De wedstrijd loopt tot en met zondag 01/10 en elke deelnemer mag maar één keer deelnemen. Persoonlijke gegevens worden niet gebruikt voor latere marketingdoeleinden.

Deze wedstrijd is afgelopen.

lexus-lc-500h-2016

Update En we hebben een winnaar! Jakob Van Der Wekken wist de juiste antwoorden te geven op de drie vragen over de LC én wist het best in te schatten hoeveel exemplaren Lexus tot nog toe verkocht heeft in België. Proficiat Jakob! En tot zondag.

Auteur: Auteur: Wim
Reacties: 0 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws